sova.

nu ska jag gå för jag ska packa inför kollot imorgonbitti :D ska samla klockan 9, sen ska jag sova, nattinatti.

efter skolan.

efter skolan var jag på truppen, sen åt jag mat. efter det så var jag och badade med amanad, det var inte ett DUG kalt i vattnet :D det var rå varmt !
image16image17

skolan.

hej, idag i skolan var det skoj, vi har badat, eller inte alla, bara jag, rebecka, linette och maja :D det var superkul.
efter skolan cyklade hanna, hannah och jag ner till truppen, hanna & jag gick till pressbyrån och köpte en fralla och en varsin festis (: på truppen så är jag, hanna och freja dom enda som kan frivålt, och hanna och jag är typ dom enda som kan göra pikvolt, och det är bara jag som får hålla på med sträckvolt :D idag klarade även hanna att göra en flikis. kul !
image19

2008-05-27

hejsansvejsan, idag efter skolan åkte jag till truppen, där var det kul, alla klarade typ något nytt. själv klarade jag frivålt & nästan pikvålt, eftersom jag fortfarande inte får stå på händer eller sånt så kan inte jag göra så mycket på truppen, men det är kul där iallafall.. efter truppen åt jag mat och gjorde ingeting, sen var jag en stund med hanna & felicia, efter det så åkte jag och titta är victor spela match.. dom vann som vanligt, det var 6-1  :D

bilder.

image10image13image11image12


as kul.

tjenamors ! igår var jag i skolan som vanligt, efter skolan var jag i typ fem minuer med elin, sen var jag tvunen att åka till truppen. skit kul. efter truppen åt jag mat, sen var jag med amanda, rebecka, linette & maja. vi hade jätte kul. fast sen var maja tvungen att åka hem :( men vi hade kul iallafall. vi tog en massa bilder, haha.. vi ser rätt flummiga ut på dom mesta ;D
image8


söndag.

hejsan. idag har jag varit en stund med hannah, sen skulle dom bort. det skulle jag med. vi åkte till mina kusiner som bor i tyresö. långt bort. där grillade vi korv och hade skoj. nu ska jag vara med amanda, ses hej då puss.

lördag, täävling.

hejsan. idag har det varit tävling. det gick bra, det är första gången för mig & några andra, för dom andra är det den andra gången, vi vann inte, men jag är nöjd iaf, vi vet inte en vilken plats vi kom på. men alla andra som tävlade har tävlat typ tusen gånger. menmen, det kommer fler tävlingar. efter tävlingen så sovde jag hemma hos hannah. vi åt mjölkchoklad. mums :D                                           hejdå §
image15



sötaa §

söta små ankungar.
image6

fredag.

hejsansvejsan. idag har jag vart i skolan, inte så kul. det blev typ värsta bråket mellan några, men tyvärr så orkar jag inte rabbla upp allt. menmen. jag & några tjejer busade som vanligt ;) haha det var kul.. nu sitter jag här och tråkar, jag väntar tills hannah ska ringa mig. när hon gör det så ska jag packa alla mina saker och åka hem till henne, jag ska sova där. för vi ska åka till tävlingen tillsammans, vi måste gå upp typ klockan 5 för vi ska åka 6. ( TRÅKIGT ) vi ska sammlas vi lidingö klockan halv 8. klockan 8 ska vi vara uppvärmda och ombytta.. hoppas det går bra för oss, jag vill verkligen vinna :D nu ska jag gå pusspuss.

tjugoandramajtvåtusenåtta.

hej, idag har jag varit med hannah. det var kul. vi var hemma hos henne. jag åt där. efter maten så åkte vi till truppen, ungefär klockan kvart i 6. den här gången höll den till på rodens gymnastiksal för där är det mycket större. som vanligt så tränade vi på hur vi skulle stå och vad vi skulle göra inför tävlingen. eftersom jag precis har brutit armen så får jag inte stå på händer eller nåt, det är super tråkigt. på mattan ( på tävlingen ) ska dom 2 göra hjulningar på andra varvet ska som göra upphoppkullebytta och hjulning, på tredje varvet ska dom göra hjulning och rondat.. på trampetsen ska vi göra ljushopp och kanske pikvolt, och på plinten ska vi göra kullebytta av nått slag. det ska bli kul ! hoppas vi vinner.. nattinatti ska sova nu !

21maj

hejsan hopp kaffekopp. idag har det varit "bäst av femman" det var as tråkigt att vara där, men efter det så vart det lite kuligare. för då åkte jag till truppen. var där i typ 3 timmar.  i typ 1 och en halv timma övade dom friståendet, sen kom alla som ah är med i truppen. då provade vi hur vi skulle göra inför tävlingen som är nu på lördag ! som ska bli SKITA kul ! efter tränigen åkte jag hem och duschade.. skönt ! nu ska jag gå byebye puss.

dans §

det gick SUPER bra för mig & för dom andra på dansuppvisningen. men det var en tjej från truppgymnastiken som stukade foten när hon skulle göra en bakåtfolt. ;(         men annars gick det bra. ååh vad jag längtar tills nästa termin.   puss hej ska sova nu lovelove ;)
image5

dans §

hejsan, idag klockan halv 8 samlades alla dansare i aulan, för vi skulle ha dansuppvisning, klockan 9 startade allt. innan dess övade vi några gånger på våran dans. det gick bra. sen när alla var på plats så började vi showen. det gick hur bra som helst för mig ! det var jätte kul. sen när vi var klara ungefär klockan kvart över 10 så fick vi gå tillbaka till skolan, jag gick sakta tillbaka, för jag ville inte gå till skolan ;p efter skolan så var jag en stund med hannah. vi spelade typ kort hela tiden, nu ska jag ner och äta för vi ska samlas klockan halv 6 igen, vi ska visa showen för våra föreldrar och övriga. det är lite pirrligt men det ska bli jätte kul.
(hoppas det går bra)
skriver mer sen hur det gick :D       
ses puss.


gullunge (a)

hejhej, idag har jag varit i skolan, det var tråkigt. efter skolan kom amanda till mej. vi åkte ut till fabbe (våran båt) vi körde till hamnen och åkte i forsen. det var jätte kul. sen när vi skulle åka tillbaka så klättrade vi upp på typ nåt berg som var mitt i vattnet, där var det massor av fågelungar. endel var nyfödda.. andra hade typ fötts för några dagar sen. dom var hur gulliga som helst.
image3


haha amanda & jag hade superkul i strömmen, vi ska göra om det :D
image4

tråkigt,

nu ska jag gå till skolan, det är tråkigt. fast efter skolan kommer det att bli lite roligar för då ska jag vara med underbara amanda :D                                                                       ses loveu

juliaa

image2
det finns ingen bättre än juliaporsmyr. jag älskar henne mest och det är jag stolt över. hon är min bästavän.


amanda

image1
idag har jag varit uppe i roslags för att öva inför dansuppvisningen, det gick superbra. hoppas det går lika bra på dansuppvisningen på tisdag ! efter vi tränat så åkte jag hem och käkade. sen ringde jag amanda och fråga om vi kunde göra något och det ville hon, så jag cyklade hem till henne, sen gick vi under vägen där dom håller på bygger. det var skoj. hejdå puss.

RSS 2.0